Kvalitný sprostredkovateľ OVB nájde riešenie aj tam, kde banka zlyhala

|

Pán Vladimír Moravský už dlhšie úspešne podniká v oblasti stavebníctva. Už oddávna však v sebe živil ešte jeden sen: rozšíriť svoje podnikanie o oblasť hotelierstva v jeho obľúbenom kraji, na Liptove. Keď našiel krásne miesto pre penzión a apartmány v Liptovskom Jáne a rozhodol sa pustiť do výstavby, narazil na problém: potreboval dofinancovať 700-tisíc eur.

Keďže dovtedy nespolupracoval s finančným sprostredkovateľom, obrátil sa prirodzene na svoju banku. Tá mu však nepomohla, prostriedky mu odmietla poskytnúť. Pri hľadaní náhradného riešenia dostal odporúčanie od svojho obchodného partnera na Radoslava Trubianskeho, finančného sprostredkovateľa OVB.

„K nášmu prvému stretnutiu v lete 2015 prišlo na základe odporúčania môjho klienta. Suma na dofinancovanie výstavby bola skutočne vysoká. Keďže každý problém beriem ako výzvu, hneď som sa pustil do hľadania spôsobu, ako pomôcť pánovi Moravskému zrealizovať jeho zámer,“ hovorí R. Trubiansky a dodáva: „Zmapovaním trhu a využitím všetkých možností, ktoré mi spolupráca s OVB dáva, som našiel riešenie. Kombináciou viacerých finančných produktov sa mi podarilo získať celú sumu. Výstavbu rekreačného ubytovania tak mohol pán Moravský úspešne dofinancovať.“

Vďaka pomoci finančného sprostredkovateľa z OVB mohol pán Moravský v decembri 2016 svoj penzión s apartmánmi slávnostne otvoriť. „Bez pomoci pána Trubianskeho by sa mi nepodarilo zrealizovať môj vysnívaný projekt v tak krátkom čase. Bolo skvelévidieť, ako znalosť finančného trhu a jeho možností umožnila pánovi Trubianskemu nájsť pre mňa riešenie, ktoré mi v banke nevedeli poskytnúť. Chcem sa mu za to srdečne poďakovať,“ povedal Vladimír Moravský pri stretnutí s R. Trubianskym v novootvorenom zariadení na jar 2017.

P.S.

Penzión s apartmánmi v Liptovskom Jáne si hneď počas úvodných mesiacov svojím rodinným prístupom získal obľubu u hostí. A pán Moravský to hosťom opláca neustálym zvyšovaním kvality svojich služieb. Oplatilo sa mu zavolať sprostredkovateľovi OVB, ktorý našiel cestu k financovaniu jeho podnikateľského sna.