Oslavujte s nami 30 rokov a využite výhody špeciálnej narodeninovej kampane.

|

OVB Allfinanz Slovensko oslavuje tento rok 30. narodeniny. K oslave nášho výročia pripravili naše partnerské poisťovne zaujímavé benefity k rizikovému životnému poisteniu. 

Ako ich môžete získať? Benefity sú určené pre klientov, ktorí si uzatvoria rizikové životné poistenie najneskôr do 10. januára 2024 prostredníctvom sprostredkovateľov OVB Allfinanz Slovensko. Pre viac informácií o konkrétnych benefitoch a výhodách sa neváhajte obrátiť na našich skúsených sprostredkovateľov.

Čo je rizikové životné poistenie?

Rizikové životné poistenie dokáže pomôcť vám aj vašim blízkym prekonať nepredvídateľné náročné obdobia, ktoré život prináša. Je určené pre ľudí, ktorí chcú byť poistení pre prípad smrti alebo ďalších rizík, ako sú úraz, invalidita, kritické choroby či chirurgický zákrok. Poistenie je flexibilné a môžete si ho vyskladať presne podľa svojich aktuálnych potrieb.

Kedy by ste mali zvážiť uzatvorenie rizikového poistenia?

Predstavte si, že vaša rodina je finančne chránená v tých najťažších časoch. Rizikové životné poistenie je tu, aby vám to zabezpečilo. Poistenie má zmysel vždy, keď potrebujeme zabezpečiť príjem, výdavky a náklady v prípade zmeny životnej situácie. Poďme sa pozrieť na niekoľko konkrétnych prípadov.

Našli ste si svoju prvú prácu

Z prvej práce sa tešíme. Zároveň je však potrebné myslieť aj na to, že na pravidelný príjem si nastavujeme aj naše výdavky – bývanie, strava, oblečenie, zážitky a iné.  Preto je vhodné byť zodpovedným a uzatvoriť si životné poistenie, ktoré nám zabezpečí náhradu príjmu v prípade neočakávaných udalostí. Vďaka tomu budeme vedieť ochrániť náš rozpočet.

Kúpa novej nehnuteľnosti

Vo väčšine prípadov znamená kúpa nehnuteľnosti záväzok na dlhé obdobie. Hoci v súčasnosti máme dobré zdravie, nikdy nevieme, čo nás čaká v budúcnosti. Môže sa objaviť choroba, kvôli ktorej sa staneme invalidnými. Naša schopnosť pracovať klesne a tým aj náš príjem. Práve v takýchto prípadoch nám pomôže dobre nastavené životné poistenie, ktoré nahradí stratený finančný príjem a budeme vedieť platiť svoje záväzky.

Narodilo sa vám dieťa

Keď máme deti, naša životná situácia sa mení. Žena zostáva na materskej dovolenke a jej príjem sa znižuje. Zároveň stúpajú naše náklady – výbavička pre dieťa, plienky či výživa sú položky, ktoré náš rozpočet pocíti. Vytvára sa tak veľký „tlak“ na živiteľa rodiny. Jeho príjem by mal byť stabilný a chránený, aby rodina bola zaistená. Zároveň plní dôležitú úlohu aj  matka. Keby sa jej niečo stalo, živiteľ sa musí rozhodnúť, či sa bude starať o dieťa on a zníži si príjem, alebo nájde iné vhodné riešenie, ako napr. opatrovateľku, čím sa mu však zvýšia náklady.

Nečakajte, až život prinesie neočakávané zvraty. Zabezpečte svoju budúcnosť a svojich blízkych už dnes. Kontaktuje našich skúsených sprostredkovateľov, ktorí vám pomôžu zorientovať sa v ponuke poisťovní a nájsť najvýhodnejší produkt pre vás.

Zaujala vás narodeninová ponuka?

Pre viac informácií o konkrétnych benefitoch a výhodách sa neváhajte obrátiť na našich skúsených sprostredkovateľov.