Pracujem na projekte Lukáš Hromják

|

Disciplína, systematickosť a neustála práca na sebe, tieto všetky atribúty pomáhajú okresnému vedúcemu OVB Lukášovi Hromjákovi k dosahovaniu úspechov. Viac o jeho biznise a nastavení sa dočítate v krátkom rozhovore.

Podnikáš určitým spôsobom, ale zrazu prídeš na to, že to nefunguje, ako by si si želal. A potom príde moment, keď si povieš, že to celé budeš robiť inak, a začne sa ti dariť. Ako si spomínaš na tieto momenty a čo si zmenil?

Určite prvý moment bolo rozhodnutie. Také vnútorné cvaknutie, ktoré značilo, že teraz to myslím na 120 % a budem zároveň aj na 120 % konať. Druhým bodom bolo, že budem niekoľko rokov pracovať disciplinovane a konzistentne na svojom projekte zvanom Lukáš Hromják.

Čo je tvojou motiváciou?

Mojou motiváciou po x rokoch sebarozvoja je deň čo deň pracovať na lepšej verzii seba samého. Každý deň zapracovať jeden detail, ktorý vylepším. A zároveň vylepšovať týmto prístupom všetkých okolo seba, ktorých to inšpiruje.

Riadiš svoje podnikanie presne na dennodennej báze alebo v ňom existuje prvok náhody?

Iba systematicky, disciplinovane a konzistentne sa dá rásť. Žiaden prvok náhody.

Kde budeš v roku 2027?

Budem podnikať so 400 ľuďmi v Európe.

Ak by si teraz vstúpil do OVB, ktorú radu by si dal sám sebe, aby si rýchlejšie napredoval?

Jednoznačne nemať plán B. Dať podnikaniu 100 %. Aktivitami a mentálne.

Kto je pre teba inšpiráciou v rámci OVB a mimo OVB a prečo?

Všeobecne určite všetci, ktorí to nevzdali a pokračujú na svojej ceste dlhodobo, ktorí sa deň čo deň prekonávajú a ostávajú motivovaní. 

Keďže som vyrastal pri krajskom riaditeľovi Štefanovi Hrúzovi a okresnej riaditeľke Márii Lagovskej, oni sú mojimi mentormi, vzormi v rámci OVB. A v neposlednom rade každý človek z našej (mojej) štruktúry. Ich posun je pre mňa každodennou inšpiráciou.

Chcete si aj vy vybudovať vlastný biznis v OVB? Kontaktujte nás.