Skúsenosti s OVB: Keď sa podnikateľský sen premení na skutočnosť

|

podnikatel

Pán Vladimír Moravský už dlhšie úspešne podniká v oblasti stavebníctva. Vždy však sníval o tom, že svoje podnikanie rozšíri o oblasť hotelierstva v jeho obľúbenom kraji, na Liptove. Keď našiel krásne miesto pre penzión a apartmány v Liptovskom Jáne a rozhodol sa pustiť do výstavby, narazil na problém: potreboval dofinancovať 700-tisíc eur.

Obrátil sa na svoju banku, no tá mu odmietla poskytnúť potrebné prostriedky. Keď hľadal náhradné riešenie, jeho obchodný partner mu odporučil Radoslava Trubianskeho, finančného sprostredkovateľa OVB. 

K nášmu prvému stretnutiu v lete 2015 prišlo na základe odporúčania môjho klienta. Suma na dofinancovanie výstavby bola skutočne vysoká. Keďže každý problém beriem ako výzvu, hneď som sa pustil do hľadania spôsobu, ako pomôcť pánovi Moravskému zrealizovať jeho zámer,“ vysvetlil Radoslav Trubiansky. Zmapoval trh a využil všetky možnosti, ktoré mu dáva spoluprávca s OVB. Kombináciou viacerých finančných produktov sa podarilo získať celú sumu a dofinancovať tak výstavbu rekreačného ubytovania pána Moravského.

Slávnostne otvorili penzión aj vďaka pozitívnej skúsenosti s OVB

V decembri 2016 tak Vladimír Moravský slávnostne otvoril svoj penzión s apartmánmi. Hneď počas úvodných mesiacov si svojím rodinným prístupom získal obľubu u hostí. „Bez pomoci pána Trubianskeho by sa mi nepodarilo zrealizovať môj vysnívaný projekt v tak krátkom čase. Bolo skvelé vidieť, ako znalosť finančného trhu a jeho možností umožnila pánovi Trubianskemu nájsť pre mňa riešenie, ktoré mi v banke nevedeli poskytnúť. Chcem sa mu za to srdečne poďakovať,“ povedal Vladimír Moravský o svojej pozitívnej skúsenosti s OVB.