V OVB je možné dosiahnuť všetko."30 rokov spolu na svete".

|

Tomáš Valentovič je šikovný, ambiciózny okresný vedúci, ktorý tento rok oslavuje okrúhle 30. narodeniny spoločne s OVB Allfinanz Slovensko. K finančnému sprostredkovaniu ho ešte počas štúdia na vysokej škole prividela dnes už švagriná, okresná riaditeľka Mária Valentovičová. Dnes pôsobí v OVB Allfinanz Slovensko dokonca aj jeho manželka Soňa Valentovičová a brat Peter Valentovič – postupne vzniklo úspešné rodinné podnikanie.

Aké sú vaše najväčšie úspechy a prekážky, ktoré ste museli prekonať v tejto oblasti?

Nepochádzam z rodiny podnikateľov, to znamená, že bolo pre mňa veľmi náročné pochopiť systém podnikania v praxi. Ak chcem niečo v živote dosiahnuť, musím pre to niečo spraviť a možno to niekedy nebude najjednoduchšie. Úspech neprichádza hneď a bolo veľmi ťažké na začiatku veriť myšlienke, že ak budem pracovať na 200 %, tak to vytúžené povýšenie príde a kariérne sa posuniem ďalej. Za svoj najväčší úspech považujem to, že som od začiatku počúval svoje vlastné ja, nenechal sa odradiť negatívnym okolím a nechal som sa viesť svojimi vedúcimi. A tak prišla kariéra a všetky povýšenia. Každé bolo výnimočné a som za ne vďačný. 

Aké sú vaše dlhodobé kariérne ciele a sny?

Absolútny cieľ je mať rozrastajúci sa kmeň spokojných klientov, aktívnu firmu a rozrastajúce sa nové kariéry. Ak ľudia vo firme budú dosahovať úspech a pocítia, že tu je správne rastové prostredie, tak niet pochýb, že raz sa naša firma posunie na pozíciu krajského riaditeľa LD. S tým spojená je časová a finančná nezávislosť.

Kto alebo čo vás inšpiruje a kto sú vaše vzory?

Inšpiruje ma moja rodina, teda manželka Soňa, deti Tomáško a Marko. Je to vlastne moja najväčšia vnútorná motivácia. Ráno nerozmýšľam, či sa mi chce ísť pracovať. Jednoducho idem, pretože chcem pre nich to najlepšie a hlavne to, aby sme mohli čo najviac času tráviť spolu. S tým je, samozrejme, spojená kariéra, časová a finančná nezávislosť. V OVB je toto všetko možné dosiahnuť. Vzorom je pre mňa napríklad každý človek na pozícii krajského riaditeľa.

Spolupracujete s ostatnými sprostredkovateľmi? Ako si pomáhate navzájom?

Áno. Rád si vypočujem príbeh každého, kto v OVB pôsobí. Každý ho má jedinečný a inšpirujúci. Niekto začal počas štúdia ako ja, iný začal popri zamestnaní alebo materskej. Je to veľmi povzbudzujúce a hlavne je to o výmene skúseností a informácií, čo komu funguje, aby sme sa vedeli navzájom motivovať.

Čo by ste chceli popriať našej spoločnosti pri príležitosti jej 30. výročia pôsobenia na Slovensku?

OVB prajem, aby na trhu bolo ďalšie desiatky rokov. Ak niekomu napadne myšlienka pracovať v oblasti financií, aby sme my boli tí, na koho sa obrátia. Samozrejme, aj čo sa klientov týka, aby klienti vyhľadávali lídra na trhu, a tým je a aj bude OVB. Na zdravie! Na úspechy a rast! J

Chcete aj vy patriť k lídrovi na trhu finančného sprostredkovania? Pridajte sa k nám.