Finančný sprostredkovateľ vám zmení celý život

|

Určite poznáte rodinu, ktorá má finančné problémy, ťažia ju úvery na krku a ledva prežíva od výplaty k výplate. Skúste si predstaviť, že tá istá rodina je zrazu bez dlhov a naopak -  rozširuje svoje podnikanie a otvárajú novú kaviareň. Čo spôsobilo ten priepastný rozdiel? Kvalitný sprostredkovateľ OVB, ktorý im zmenil život. Toto je skutočný príbeh.

„Rodine Zálešákovcov som prvýkrát pomohol pred 4 rokmi. Mali na krku ťažkosti v práci aj v podnikaní a nevýhodné úvery. Navrhol som im refinancovanie a pomohol dostať sa z problémov,“ hovorí Dávid Zalaba, finančný sprostredkovateľ OVB Allfinanz Slovensko.

„Pôvodne som si veľmi nevedela predstaviť, na čo môže byť taký finančný sprostredkovateľ  dobrý. Dnes to už viem. Je to človek, ktorý nielen dokáže vyriešiť problém, ale vie mi pomôcť mať sa lepšie. Presne toto sa prihodilo aj nám a ja som za túto pomoc veľmi vďačná,“ hovorí Zuzana Petráš Zálešáková z Nových Zámkov, dlhoročná klientka D. Zalabu.

Dlhy vám predá hocikto, OVB vám dá allfinanz riešenie

Ľudia typicky oslovia finančného sprostredkovateľa OVB, keď potrebujú „riešiť veci“. Najčastejšie zobrať si úver na bývanie alebo podnikanie. S tým dokáže pomôcť kadekto. Rozdiel je však, čo nasleduje potom. „Je kľúčové, aby ľudia nemali len dlhy, ale mali zabezpečenú budúcnosť. Čiže budovali si dlhodobo majetok a chránili ho. A, samozrejme, aby chránili samých seba pre prípad ťažkých životných situácií,“  hovorí D. Zalaba. „OVB ako jediná značka vo finančnom sprostredkovaní robí takzvaný allfinanz. Máme za sebou tisíce príbehov, v ktorých sme dostali ľudí z problémov a pomohli im neskôr splniť si svoje ciele.“

Filozofiu a prínos OVB ilustruje práve príbeh Zálešákovcov. „Po refinancovaní som im vyriešil kúpu vysnívanej nehnuteľnosti a úver na jej rekonštrukciu. Následne úspešne predali byt a ja som pomohol vybaviť úver pre kupujúcich. A dnes riešime rozšírenie podnikania a kúpu novej prevádzky,“ hovorí D. Zalaba.

„Sme veľmi vďační. David Zalaba nám zmenil život, bez neho by sme to určite nezvládli. Je to odborník aj človek na pravom mieste. Odporúčal som ho už desiatkam svojich známych a urobil by som to kedykoľvek znova,“ dodala klientka Zuzana Petráš Zálešáková.

Žijete, aby ste zarábali alebo zarábate, aby ste žili?

Svet financií je zložitý, preto sa mu bežný človek radšej vyhýba. Ak to však urobíte, máte problém: utekajú vám príležitosti, ako sa mať lepšie a splniť si svoje sny. „Mojím klientom hovorím, že nemá zmysel žiť od výplaty k výplate, keď sa môžu mať lepšie. Na to však potrebujú dobrý finančný plán a disciplínu držať sa ho. Ak to dokážete aj vy, budete sa mať lepšie a dokážete si splniť svoje ciele,“ odporúča D. Zalaba.