Toto je 5 dôvodov, prečo je OVB vhodný partner pre riešenie dôchodku

|

Dôvod č. 1: Sme tu vždy pre vás. Servis je pre nás najvyššia priorita

Kým iní finanční agenti sa často sústredia na predaj produktov (hypotéka, poistenie...), sprostredkovatelia OVB sa snažia pomáhať ľuďom s ich financiami celý ich život. Inak povedané, pre nás je neustály servis klientov najdôležitejší. Skúsenosť nám potvrdzuje, že tento prístup prináša všetkým najviac výhod. Klienti majú istotu, že majú vždy aktuálne poistné zmluvy, kvalitne nastavené sporenie v 2. pilieri aj pravidelné investovanie. My zase vieme, že spokojný klient nás odporučí svojim známym a rieši s nami všetky svoje finančné potreby.

Dôvod č. 2: Pôsobíme všade na Slovensku

Žiadna spoločnosť na Slovensku nemá toľko sprostredkovateľov ako OVB. Zo všetkých finančných sprostredkovateľov na Slovensku v desiatkach firiem pracuje nadpolovičná väčšina pod hlavičkou OVB. Sme dobre zastúpení v každom regióne, okrese a meste. Za kvalitnou radou a pomocou s financiami nemusíte nikam cestovať ani prácne niekoho prehovárať, aby k vám docestoval. Naši spolupracovníci sú vždy nablízku a pripravení pomôcť.

Dôvod č. 3: Máme najviac skúseností

V OVB je skoncentrovaných s odstupom najviac skúseností, ako ľuďom pomáhať s ich financiami tak, aby boli chránení pred nečakanými udalosťami, mohli si dopriať viac, a zároveň si postupne budovali majetok. Máme v našich radoch vyše 900 ľudí s viac ako 10-ročnými skúsenosťami a desiatky odborníkov, ktorí sa financiám venujú viac ako 20 rokov. Tieto skúsenosti si však v OVB nenechávajú ľudia pre seba, ale delia sa o ne so svojimi kolegami. Na Slovensku neexistuje iná firma, ktorá by mala taký prepracovaný systém zdieľania poznatkov a výmeny skúseností. Týmto spôsobom zabezpečujeme, že každý finančný sprostredkovateľ OVB vám dokáže výborne poradiť.

Dôvod č. 4: Najlepšiu dôchodkovú kalkulačku nájdete v OVB

Keďže sa sporeniu na dôchodok venujeme najdlhšie na Slovensku, zhrnuli sme naše skúsenosti do jedinečnej dôchodkovej kalkulačky. S jej pomocou vedia sprostredkovatelia OVB nielen presne odhadnúť váš budúci dôchodok z 1. a 2. piliera pri terajšom nastavení, ale zároveň dokážu navrhnúť pravidelné investovanie tak, aby ste si udržali váš dnešný životný štýl. S nami získate veľmi rýchlo obraz o tom, ako bude váš život na dôchodku vyzerať, a zároveň riešenie, ako to zmeniť k lepšiemu.

Dôvod č. 5: So sporením a investovaním máme mnoho skúseností

OVB je jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá svojim klientom sprostredkovala pred viac ako dvoma desaťročiami dlhodobé sporenia, a dnes títo klienti dostávajú na účet zaujímavo zhodnotené úspory. Posledné desaťročie sa tiež venujeme investovaniu do podielových fondov. Spolupracujeme s najlepšími správcami fondov a naši klienti vďaka týmto investíciám vedia bez problémov získať atraktívne výnosy nad infláciu. Tieto fakty a skúsenosti jasne ukazujú, že OVB je najlepší partner pre riešenie dôchodku.